lørdag 2. mai 2009

fest, is, konfirmasjon

torsdagen reiste me somsagt på lokkis. det var utrulig kosli. :p me reiste til erlend og var der i ca to timar, og so tok me taxi opp der møtte eg kjæresten min. han var ikkje heilt med oss, so eg og han kom oss aldri opp på sjølve lokalfesten. men det gjekk no det og. :p me fekk "besøk" av den eine og den andre. so reiste han lasse heim. so eg klarde å rota meg opp på lokalfesten, og etter det so var det bussen heim so var eit kapittel for segsjølv. haha, niina vart "kjempe" god venn med han alcris. dei digga kverandre har eg fånne ut. so når eg kom heim, so sovna eg so ein stein.
og i hall 12 tiden, kom mamma og vekte meg, men eg sovna igjen, og sov til klokka var ca 1. og då åt eg frokost. og etter det, reiste eg ut med anne kristin, me reiste på tangen å åt is, so reiste me til erlend og hjalp han med å rydda etter dagen før. og etter det reiste me ned igjen på tangen å erlend kjøpte seg bilett til russerevyen, og me stakk på den etterpå. eg lo seriøst so tårene trilla! og etter det reiste eg heim, og kjeda meg for det meste. :p
so idag var eg i konfirmasjon til niina. det var kjempe kosli å faktisk må møta familien til niina. taha, eg orka ikkje skriva meir. ikkje ta det personlig niina, men eg er berre dritt lei. :p so snakkes me då.

* stjele bilde fra maria eg. og den so ser meg, får ein diplom!*

Etiketter: , , , , , ,

torsdag 30. april 2009

parrtyyy



idag er det 30 april, so sikkert mangen av dikka har fått med dikka. og det vil sei at det er natt til førstemai inatt, og då skal sikkert nesten heile norge ut på fest. eg er iallefall ein av dei. so derfor er eg veldi nervøs for ke eg skal sei til mamma. fordi at eg skal på vors, og eg veit ikkje heilt ke eg skal sei eg skal henne. men det er jo ikkje dikka problem. so defor vil eg berre sei at eg skal ut ikveld. og dikka får ønska meg lykketil. :p

Etiketter: , , ,

onsdag 29. april 2009

naturfag.


eg er drittlei naturfag.. drittdrittdritt! faen heller.. jaja, idag so har eg also då passa eskil, ein liten gut so eg skal begynna å sitta barnevakt for å slek. so idag måtte eg ver litt med han slek at han fekk bli litt meir kjent med meg. so no kjenne han meg veitdu. og ja detta blir eit kort innlegg fordi at eg skal legga meg. og imåro er det festing på gang er folkens. so snakkes. :-)

Etiketter: , ,

søndag 26. april 2009

ål with tha girls.

som sagt på fredag reiste me til ål. me fekk reisa tidligare på fredagen fra skulen, fordi me skulle møta klokka 12 på texaco, so i 11 tiden gjekk eg og ho ida heim. so gjekk eg heim, tok siste skjekk på pakkingen, også kom ida ned til meg, og me vandra ned på texaco der me møtte resten av lage. so kom bussane etterkvart, eg hadde (etter mykje om og men) avtalt med han lasse å sitta med han.
so han tok opp plass til meg (søtingen). og i bussen gjekk for det meste med til; snakking, musikking, avslapping, og endameir snakking. so då me kom fram, var det utpakking, og etter det, var det kampsjåing. (for dikka so ikkje veit ke me har gjort i ål; me har spelt HANDBALL!) ja, og veit dikka ke? eg klarde å skada hofta mi igjen.. men lørdagen sto me opp, eg og ida såg jentene spelte kamp, so trur eg me såg gutane sin kamp. og etter det so reiste me ned i sentrum, der kjøpte me oss for det meste berre dill, som godteri og slek. og eg kjøpte meg faktisk ein foundation. min YNGLINGS fra no av. eg vart forelska i han. seriøst.. menmen, so reiste me opp igjen, og det vart meir kamp sjåing. som faktisk mesteparten av helgi ha gått med på. og seinare på kvelden såg me all star kampen, det er dei beste spelarane på vestlande og dei beste spelarane på østlande so spela mot kverandre. og ein spelar fra åtil vart med, og det var andreas davidsen. han er heilt SJUK i handball. etter me hadde sett den kampen, so reiste me på klasseromme, og tok på oss annsiktsmaske. og dreiv å "leikte" oss med det. so i 1 tiden la me oss. i 9 tiden idag sto me opp, pakka og ordna oss. so for me opp å åt frokost. reiste ned igjen, pakka til anne kristin, og såg mia og dei sin finale. ( som dei tapte. ) og i tre tiden idag reiste me heim, og heim var det for det meste; snakking, musikking og soving. som eg skal gjer akkurat no. so me snakkast. natta folkens. ( lasse er han i gult, for dikka so ikkje viste det. )


sjå han preben (i gult)

jentene. ;*

hilde søta!

Etiketter: , , , , ,