torsdag 28. mai 2009

spørsmål

ke syns dikka om den nye headeren min? :p
skal eg ha denna, - eller skal eg ha den gammle?
nr 1;


nr 2;


Etiketter:

syking

igår var eg rett og slett for sjuuk til og blogga. eg var ikkje på skulen, so eg såv for det meste heile dagen.. og idag so klarde eg å dra meg på skulen, og der hadde eg det faktisk utrulig morro. og etter det reiste eg heim, lagde middag også reiste eg ut med erlend, paula, anne kristin og kork! kork er hunden til paula og er utrulig søøt, men også veldi skummel. haha. i 7 tiden reiste me heim, og eg vurdera å snart legga meg, eg har ilt i heile kroppen. seriøst. og imåro so er det frokost på skulen, so eg måtte kjøpa brunost på tangen i dag. og ja, eg elska brunost masse masse. *hjerte* men no stikke eg opp å blir litt familiekjær. so snakkes då.


*søtingar.*

Etiketter: , , , , , , ,

tirsdag 26. mai 2009

enda eit raskt eit

idag so har eg somsagt våre i hallen å trent, med jonas, per, thomas og anne kristin. det var über kjekt. tihi. :p men eg har jo sjølvsagt klart å bli SJUK! so eg er stappa forkjøla.. trur faktisk ikkje eg klara å reisa på skulen eingang imåro. eg er so tett i nasen å ilt i halsen at eg veit ikkje ke eg skal gjer av meg sjøl. (nok klaging.) eg må berre gå å legga meg viss eg i det heile skal ha ein sjangs å gå på skulen imåro.. so snakkast mine søte små. (eg veit dikka sikkert ikkje er mange, men eg lika å tru det.)

Etiketter: , , , , , ,

heisann og hadebra


* eg er utrulig glad i ho anne kristin*
no skal eg ut med ho då. so skal me i hallen å trena! deilig.

Etiketter: , , , ,

mandag 25. mai 2009

utsettelse



eg veit eg utsette ting, men idag har eg ilt i håve og berre savna kjæresten min.. (so eg ikkje får sjå på 3 veke.!) eg veit at for dikka so høyres sikkert ikkje det lenge ut, men so er det det at eg ikkje har våre med han på ei veka heller. no er me for oppatt med skule, og han med jobb og bandøving.. stakkars oss. haha. :p men uansett, idag so var det skule, og det var tungt det skal eg lova deg! men so etter skulen, kom eg heim også lagde me wok til middag! det er nam det. så skulle eg hjelpa ho mamma med å ordna til bursdagen til søstra mi, so vart to år igår. men midt i "ordningen" ringte han lasse. so me snakka i 26.34 sekund. og det var deilig å høyra stemma hass igjen. eg blir berre lei meg av å tenka på at eg ikkje får sjå han på 3 veke. eg kjeme te å dø! jaja. men no skal eg legga meg. (og ja eg veit det er tidlig, men eg har ilt i håve.) nattiii søtingar.

Etiketter: , , , , , ,

søndag 24. mai 2009

tittel er noko dritt

etter eg skreiv ista reiste eg ut med anne kristin, me reiste ned på tangen og hadde veeldi masse sladder å ta igjen. fysøren, eg har ikkje sett ho sia ONSDAG! so eg har savna ho mega masse.. anne kristin er ein av mine bestevenner. og eg er utrulig glad i ho. også etter eg hadde våre med ho, reiste eg heim, og fiksa til eit bilde av meg og min søster. me har litt problem iblant. imåro er det skule, og trening! me skal trena handball imåro! wiwiwiwi. eg gleda meg. men no folkens, sovna eg snart sittande, so eg stikke å legge meg. og fra og med imåro, er min blogg masse meir seriøs. so mi snakkast.

* meg og min søster ja*

Etiketter: , , , ,

back in black.

eg har som dikka kanskje har skjønnt hatt ein liten pause. eg var rett og slett lei av å blogga.. ja, du leste riktig, eg var lei! eg følte liksom at det alltid var det samma eg skreiv om kvar dag. slek; idag har eg våre med erlend og niina osv.. du skjønnar sikkert kva eg meinar. men no vurderar eg og begynna med ein litt bedre blogg, som foreksempel, og skriva om litt meir seriøse ting, som anoreksia og sleke ting. kva meinar du om det? men soklart kjeme eg jo til å blogga om dagen min og, fordi at eg veit du syns det er spennande (eller ikkje) (joda). men no sia eg har blogga, so har eg våre på skulen, og hatt langhelg. noko so har våre veldig deilig! eg har også våre på gol! det var over all forventning kjempe kosli. eg var med thea, og me hadde egentli ingenting å finna på, men det vart veldi masse sladder snakk, og det er jo alltid kos. også veit dikka ke!? eg har kjøpt meg nye sko!! for dikka so kjenne meg, veit at eg slite med å ha hålete sko. men no er det probleme vekke. det er dei søtaste skodna eg har sett i heile mitt liv! baby blå kawasaki sko. *hjerte* og imåro folkens er det skule, og eg skulle vel egentli hatt prøve, men eg har klart å lagt att boki mi på skulen, so eg skal ikkje ha prøven alikavell. for dikka so ikkje var smarte nok til å skjønna det, - det er frivillig prøve for dei so ligge på ein vipp karakter.. og det gjer eg, - men eg kan jo ikkje noko for at eg har lagt att boki mi. okei, sorry for langt innlegg. so eg kuttar her. mi snakkast nok sikkert seinare ikveld. :p


* sjå so søte dei er!!!!!*

Etiketter: , , , , ,